ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Cevher Ortaokulu

May

Okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında geliri deprem bölgelerine bağışlanacak olan kermesimizi gerçekleştirdik. Katılım göstererek destek veren değerli velilerimize ve köy halkımıza teşekkür ederiz.

May

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Ayrıca öğrencilerimiz kendilerine verilen ilk yardım konulu senaryolar doğrultusunda canlandırmalar yaptılar.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Öğrencimiz Hediye AYSİT ADAP denemelerinde ilçe genelinde dereceye girmiştir.

Okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirildi.